Rezil de eder vezir de!..

Video yükleniyor...

Manchester United’da yeni patron Louis Van Gaal oldu…

Alex Ferguson
ile geçen uzun yıllar ve David Moyes ile yaşanan sıkıntılı bir sezonun ardından, teknik direktörlük kariyerindeki başarıları kadar hakkında eleştirilerin de eksik olmadığı Van Gaal, Manchester United’ı diriltebilir mi?

Van Gaal’in Manchester United’da neler yapabileceği şimdilik sadece tahmin… İngilizler ikiye bölünmüş durumda… Kimileri Van Gaal’in sezonun sonunu getirmesinin zor olduğunu söylüyorlar. Neden olaraksa, Hollandalı hocanın sert, kuralcı ve dediğim dedik karakterinin Premier Lig’e uyum sağlamasının zor olduğu savını öne sürüyorlar.

Karşıt görüş ise çok daha iyimser… Van Gaal’in United kariyerinin başarılı olacağını düşünenler, Hollandalı’nın büyük takım çalıştırma ve yıldız oyuncuları yönetmede gösterdiği başarıyı ön plana çıkartıyorlar. Ayrıca Van Gaal’in sahip olduğu karizmanın Manchester United’ın en önemli ihtiyacı olarak gösteriliyor.
Bu iki karşıt görüşten hangisi haklı çıkacak? Bunu zaman gösterecek.

Ancak biz, Louis Van Gaal dosyasına farklı bir açıdan bakmak istedik. İİngiliz meslektaşlarımızı uyarmayı kendimize görev olarak üstleniyoruz.

Söz gelimi Van Gaal’i televizyon programlarına davet etmek isteyebilirler. Ancak çok dikkatli davranmak zorundalar. Neden mi? Bakın Hollandalı meslektaşımız istemeden Van Gaal’i nasıl kızdırıyor…

İngiliz muhabir arkadaşlarımız, Van Gaal’e soracakları soruları dikkatle seçmeliler… Cevap hiç beklenmedik olabilir.

Ancak yine de, keyfi yerinde olduğunda Louis Van Gaal tek cümleyle ortalığı kırıp geçirebilecek bir espri anlayışına sahip…

Sözün özü, biz Louis Van Gaal’in Manchester United dönemini çok ama çok konuşacağız gibi görünüyor