"Tokatspor maçını önemsiyoruz"

"Tokatspor maçını önemsiyoruz"

İkinci devre hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'da futbolcular hız ve sıçrama testinden geçti.

Antalyaspor Tesisleri'nde toplanan futbolcular, Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Tokatspor maçının hazırlıklarına başladı. Futbolcular sıçrama ve sürat testinden geçirildiler. Sürat testi sırasında Ali Zitouni sakatlanarak antrenmanı terk etti.
 
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarıdaki performanslarını ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini söyledi.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmeyi amaçladıklarını dile getiren Özdilek, ''Tokatspor maçını önemsiyoruz, ciddiyetini çok yüksek bir şekilde hissediyoruz. Kolay olmayacağını biliyoruz. Bu tür takımların oyuncuları için vitrin maçları bunlar. Rakibimizi ciddiye alıp en iyi şekilde hazırlanarak Tokat'a gideceğiz. Kazandığımız zaman gruptaki yerimiz çok daha netleşecek'' dedi.
 
Gazetecilerin ara transferle ilgili sorularını da yanıtlayan Özdilek, transfer yapmış olmak için transfer yapmayacaklarını belirterek, ''Bizi mali anlamda sıkıntıya sokmayacak, takımın havasını bozmayacak alternatif oyuncular olursa bunu düşüneceğiz. Acele etmeyeceğiz, değerlendireceğiz. Kulüplerde gelen oyuncu giden oyuncu derken bir çok oyuncu boşa çıkacak. Açıkçası Antalya'ya da herkes gelmek istiyor. Önemli olan doğru tercihi yapmak. Bu konuda biraz ketum davranıyoruz'' diye konuştu.
 
Bir gazetecinin medyada Sergey ile Bursaspor'un ilgilendiğine yönelik haberler olduğunu söylemesi üzerine Özdilek, Sergey konusundaki haberleri gazetelerden okuduğunu kaydetti.

Özdilek, ''Ne bana, ne başkana, ne de kulübe böyle bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bize gelmeyen bir konu hakkında konuşmak sağlıklı olmaz'' dedi.
 
Öte yandan Antalyasporlu futbolcuların antrenmandaki neşeli tavırları dikkat çekti.