"Adam kalitesi çok yüksek bir takımız"

"Adam kalitesi çok yüksek bir takımız"
Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, MP Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Şahan, "Yetenek olarak çok üst düzey değil ama adam karakteri, adam kalitesi çok yüksek bir takımım olduğunu iddia ediyordum. Bugün de oyuncularımız bunu ispatladı" dedi.

Takımındaki her oyuncunun, formasına ve Tokat'a sahip çıkar şekilde mücadele ettiğini dile getiren Şahan, şunları kaydetti:
"Kesinlikle ezilmedik, rakibimiz kadar oynadık, rakibimizden fazla pozisyon ürettik ama biraz daha dikkatli olsaydık sahadan puanlarla ayrılan takım olacaktık. Hakemin bir kararına yorum getirmek istiyorum. Gökçek Vederson'un Güven'e yaptığı pozisyonda takdir hakkını bize kullansaydı, rakibin eksik kalması belki de bizim galip gelmemizi sağlayacaktı."

Tokatsporlu futbolculardan Rıdvan Gökçe de "Maça iyi başladık, hırslıydık. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Yapabildiğimiz bu kadar" dedi.

Kaleci Bekir Öztürk ise "Biz Tokatspor olarak her zaman mücadele eden takımız. Rakibimiz kim olursa olsun her zaman mücadele ediyoruz fakat saha şartları olsun, hakem faktörü olsun bizi engelleyebiliyor" diye konuştu.