Krasic'in inadı inat

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Londra deplasmanında Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, gözler Cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçına çevrildi.

Ligde 2 maçta 3 puan toplayan ve henüz saha içi performansıyla beklenen düzeye ulaşamayan sarı lacivertlilerde, Sivasspor maçı öncesinde sakat oyuncuların durumları da netlik kazanmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta antremanda sakatlanan kaptan Emre Belözoğlu'nun bu karşılaşmada da forma giymesi beklenmezken, Mehmet Topal'ın ağrılarının azaldığı ve Cumartesi günü oynama ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı.

Ülkemizde 6 Eylülde sona erecek olan transfer döneminin Avrupa'da 31 Ağustosta tamamlanacak olması nedeniyle, teknik kadro ve yönetim Krasiç için son kez takım aramaya başladı. Sırp oyuncunun kiralık olarak gönderilmesiyle birlikte Samuel Holmen'e lisans çıkartılması için yoğun çaba harcanırken, Krasiç'in hala gitmeye çok sıcak bakmaması ise sıkıntı yaratıyor.

Geçtiğimiz ay içinde İtalya ve İspanya'dan gelen teklifleri maddi olarak yeterli bulmayan Krasiç ile bir kez daha görüşecek olan teknik kadronun, yaşanabilecek gelişmeler göre Holmen'i haftasonu kadroya almanın hesaplarını yaptığı öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe kulübü , Arsenal maçının bitimi ile birlikte Sivasspor ile oynanacak zorlu lig mücadelisinin biletlerinin satışa çıktığını açıkladı. Cumartesi günü oynanacak maçın bilet fiyatlarının 44 ile 265 lira arasında değiştiği duyuruldu.