"Eğer Türkiye'ye geri dönersem..."

"Eğer Türkiye'ye geri dönersem..."
Atletico Madrid formasıyla geride kalan sezon La Liga’da şampiyonluk yaşayan, Şampiyonlar Ligi’ni ise finalde Real Madrid’e kaptıran Arda Turan, gelecek planlarını anlattı.

Bir gün Türkiye’ye döneceğini belirten, yıldız oyuncu, “Eğer Türkiye’ye dönersek bu, yuvamız olur diye düşünüyorum. Bizi kabul ederlerse, isterlerse yuvamıza döneriz. Çünkü sevdadır bu, değişmez. Hayat şartları, o günkü koşullar, aile, gelecek başka bir şey getirirse elbette her şey olabilir.  Sonuçta profesyonel oyuncularız. İnsan plan yaparken kader arkadan kıs kıs gülermiş” ifadelerini kullandı.

‘İyiliği de kötülüğü de unutmam’

Teknik direktör Diego Simeone ile iyi anlaştıklarını belirten Arda, “Burada kalmak istiyorum. İspanya’da iyiyim kısacası. Güzel başarılar yaşadık. Bunun devamını getirmemiz gerekiyor” dedi. Kendisine yapılan iyilikleri hiçbir zaman unutmayacağını söyleyen 27 yaşındaki futbolcu, “Bizim sorumlu olduğumuz ailemiz, sülalemiz, sevdiğimiz insanlar var. Elbette Galatasaray sevdamız. Yapılan iyiliği de, kötülüğü de unutmam. Bize destek verenler sağ olsun” dedi.