Atletico Madrid, Gameiro'yu tanıttı

Atletico Madrid, Gameiro'yu tanıttı
İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid, Sevilla'dan 4 yıllığına renklerine bağladığı forvet oyuncusu Kevin Gameiro'yu Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda basına ve taraftarlara tanıttı.

Tanıtım töreninde konuşan Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, Gameiro'nun bir çok teklif almasına rağmen Atletico Madrid'i tercih ettiği için kendisine teşekkür ettiğini belirterek, "Bugün Atletico adına yine gurur duyulan bir gün. Golü seven bir oyuncu, gol her zaman onunla, ve şu an en iyi golcülerden biri." dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fransız golcü Kevin Gameiro ise, Atletico Madrid'de büyük işlere imza atıp, kupalar kazanacaklarına inandığını söyledi. Gameiro takımdaki diğer bir Fransız oyuncu olan Antoine Griezmann ile henüz görüşmediğini belirtirken şöyle konuştu:

"Takım Avustralya'dan döner dönmez yeni takım arkadaşlarımla ve teknik ekip ile tanışıp, adaptasyon sürecini çok kısa bir sürede aşmak istiyorum. Aklımda sadece Atletico Madrid vardı. Atletico Madrid'de bulunmaktan çok mutluyum, çok büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum ve ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve ligde de şampiyonluğa uzanmak."

Son olarak Diego Costa transferinin gerçekleşmemesi üzerine sorulan bir soruya ise Gameiro, "Şu an burada olan benim ve kulübün tercihi ben oldum. İşte asıl önemli olan da bu." şeklinde cevap verdi.

Basın tanıtımının ardından yaklaşık 7 bin taraftarın önüne Atletico Madrid forması ile çıkan golcü oyuncuya büyük ilgi gösterildi.

Atletico Madrid Kulübü, Kevin Gameiro transferi için, Sevilla'ya 32 milyon avro bonservis bedeli ve 1 yıl kiralık olarak Luciano Vietto'yu vererek anlaşma sağladı.