Alex şoku!

Video yükleniyor...

Ayak bileğinden sakatlığı bulunan Alex de Souza, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Beşiktaş karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından, pazar günü oynananacak Trabzonspor maçı öncesinde sakat oyunculardan da kötü haber geldi.

Beşiktaş karşısında ayak bileğindeki sakatlığa rağmen forma giyen kaptan Alex'in bileğindeki şişin arttığı belirlenirken, Brezilyalı futbolcunun Trabzon deplasmanında forma giymesinin mümkün olmadığı açıklandı.

Beşiktaş maçının ikinci yarısında sakatlanan Gökhan Gönül'ün ise çekilen mr'ı sonrasında sol arka üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem tespit edilirken, yıldız oyuncunun tedavisine hemen başlandı. Gökhan'ın Trabzon deplasmanında forma giyme ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.

Şampiyonluk iddiasının son maça taşınması için Trabzon'dan mutlak 3 puanla dönmek zorunda olan sarı lacivertlilerde, teknik kadro özellikle sakat oyuncuların tedavilerinin mümkün olduğu kadar çabuk tamamlanması için sağlık ekibine talimat verdi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Beşiktaş karşısında ilk yarıda oynanan futboldan memnun olduğu belirtilirken, Trabzonspor karşısında orta alanda bir değişiklik yapabileceği öğrenildi. Cristian-Emre ikilisini ilk 11'de düşünen Kocaman'ın sol kanatta ise Caner Erkin'e görev verebileceği dile getirildi.

Sarı lacivertliler, günü rejenerasyon antremanı ile tamamlarken, yarın sabah yapılacak çalışmanının ardından, özel bir uçakla Trabzon'a hareket edecek.