Bu gol efsane olur! (ÖZET)

Video yükleniyor...

İsveç ile İngiltere arasında oynanan hazırlık maçında Zlatan İbrahimovic şov yaptı.

İsveç ile İngiltere arasında oynanan hazırlık maçında Zlatan İbrahimovic şov yaptı. İsveç, İngiltere'yi 4-2 yenerken, Boşnak asıllı İsveçli yıldız, takımının 4 golünü de atmayı başardı.

İngiltere'nin İsveç ile Friends Arena'da oynadığı hazırlık maçında İngiltere Milli Takım formasını 100. kez giyen ve bu  ünvanı kazanan Peter Shilton (125), David Beckham (115), Bobby Moore (108), Bobby Charlton (106) ve Billy Wright (105)'ın ardından 6. oyuncu olan Gerrard'ın gecesi harap oldu.

Almanya ile oynadıkları 2014 Dünya kupası eleme maçında skoru 4-0'dan 4-4'e getirerek dikkatleri üzerine çeken İsveç,
İngiltere'yi 4-2 yendi. İsveç'te Zlatan şov 20. dakikada başladı. Golcü oyuncu takımını 1-0 öne geçirirken, Danny Welbeck 35'te İngiltere adına skoru eşitledi. 38'de Steven Caulker, Steven Gerrard'ın asistinde konuk ekibi 2-1 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarı İbrahimovic şovu vardı. Yıldız oyuncu önce 77'de skoru eşitledi, 84'te takımını nefis bir serbest vuruşla 3-2 öne geçirdi. Ancak Zlatan şov bitmedi. Golcü oyuncu 90'da tekrar sahneye çıkarken, kalecinin de hatasınında olduğu pozisyonda attığı rövaşata gol görülmeye değerdi.