Nicolo Zaniolo'nun geleceği hakkında flaş gelişme!

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Aston Villa'ya gönderdiği Nicolo Zaniolo'nun gelecek sezon İtalya'ya döneceği öne sürüldü.

İtalyan medyasından La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Aston Villa'nın Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun satın alma opsiyonunu kullanmayacağı aktarıldı. Yıldız futbolcunun sezon sonunda yeniden İtalya'ya dönmesinin ihtimalinin yüksek olduğu vurgulanan haberde, Fiorentina'nın Zaniolo'ya talip olduğu kaydedildi.

Galatasaray'ın 24 yaşındaki hücumcu için 20 milyon euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu altı çizilirken, Fiorentina'nın bu bedeli çok bulduğu ve kiralık olarak bir hamle yapılmasının beklendiği yazıldı.

Haberin detayında ise Nicolo Zaniolo için Fiorentina dışında İtalya Serie A'dan çok sayıda kulübün oyuncuyu takip ettiği belirtildi. Yıldız futbolcuya ilgisini en çok belli eden kulübün Fiorentina olduğu detayına yer verildi.

Bu sezon İngiltere Premier League'de 7'si ilk 11 olmak üzere 20 maça çıkan Zaniolo, 2 gol katkısı verdi. 24 yaşındaki oyuncunun Aston Villa ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiecek.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler