Zaniolo, Spalletti'yi küplere bindirdi!

Video yükleniyor...

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu mücadelesinde İtalya ile Kuzey Makedonya karşı karşıya geldi. İtalya, mücadeleden 5-2 galip ayrıldı. 

İtalya'ya galibiyeti getiren golleri Darmian, Chiesa (2), Raspadori ve El Shaarawy kaydettti. Kuzey Makedonya'nın golleri ise Jani Atanasov'dan geldi. 

Zaniolo yedek başladı

Sezon başında Galatasaray'dan İngiltere Premier League ekibi Aston Villa'ya kiralanan Zaniolo maça yedek kulübesinde başlarken, 62. dakikada Chiesa'nın yerine oyuna dahil oldu. 

Maçta Zaniolo ile İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spaletti arasında da bir gerilim yaşandı. 

Zaniolo'yu yuhladılar

Tuttosport'ta yer alan habere göre Zaniolo, 4.5 yıl formasını giydiği Roma'nın stadında oynanan maçta yuhalamalar ile karşılandı. 

Zaniolo, tribünlerin bu tepkisi sonrasında kendisini göstermek için daha bireysel bir oyun oynamaya başlarken, Spaletti bu duruma fazlasıyla sinirlendi. 

Spaletti küplere bindi

Haberde Zaniolo'nun faul beklediği bir pozisyonda oyuncunun yerden kalkmaması ve Kuzey Makedonya'nın bir atağının gelişmesinin Spalletti'yi küplere bindirdiği belirtilirken, deneyimli çalıştırıcının Zaniolo'yu bu pozisyon sonrasında ciddi şekilde azarladığı ifade edildi. 

İtalya Milli Takımı'nın formasını 15 kez sırtına geçiren Zaniolo, 2 kez gol sevinci yaşamıştı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN