Yıldırım çok sert: "Be şerefsizler..."

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başakşehir maçının ardından takım otobüsüne saldırı yapanlara sert çıktı.

Futbolculara hakaret eden ve yabancı maddeler atanlara tepki gösteren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Futbol takımı şampiyon oldu, olmadı. Galatasaray 13 sene olmadı. Tutulan 100 adam gidip futbolculara hakaret ediyorlar, yumurta atıyorlar. Onların hepsini biliyorum tespit ettirdim, kanuni yoldan gereken her şeyi yapacağım. Bu çocuklar Rize'de kurşunlandı. Avrupa'da duydunuz mu bir takımın kurşunlandığını veya sporcusunun dövüldüğünü? Nerede failler? Bu gazeteye ilan verenler mi arkalarında acaba? 'Sen çekilmezsen sana gösteririz, yaparız' diyor. Bunlar mı yaptılar? Ankara'da şubeyi taşladılar. Yine mi bu ilanı verenler yaptı? Stattaki organizasyonlar, saha dışındaki GFB denen gruba destek olan bunlar mı acaba ki bunlar eminim."

Kongrenin kendisini seçmesi durumunda mahkeme bitene kadar başkanlığa devam edeceğini, genel kurulun her türlü kararına saygılı olduğunu dile getiren Yıldırım, "Ayak oyunlarıyla yapılacak her hadisenin karşısında beni bulurlar. Yürekleri olmayan, evlerinden çıkamayacak adamlar, gazeteye verdikleri paraları gelip kulübe versinler" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'ne başkanlık ve yöneticilik yapacak değerli insanlar bulunduğunu anlatan Yıldırım, "Böyle çapulcular değil. Bu çapulcular gelemeyecekler buraya. Bunu bilsinler. Bunların kim olduğunu kongrede isim isim açıklayacağım" dedi.