Yeşilgiresun destek bekliyor!

Yeşilgiresun destek bekliyor!
 Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor'un başkanı Kerim Aksu, şehri sevenlerden ve Giresunlu iş adamlarından destek beklediklerini söyledi.
 
 Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon ilk kez mücadele ettikleri ligde kısıtlı bütçeye rağmen kümede kalma başarısı gösterdiklerini belirtti.
 
 Ciddi boyutta ekonomik sorunlar yaşadıklarını ve yeterli destek göremediklerini vurgulayan Aksu, "Yeşilgiresun Belediyespor, bu şehrin takımı olmasına rağmen Giresun Belediyesi, yönetici arkadaşlarımız ve sponsorumuz dışında destek göremedik, bu çok üzüntü verici." dedi.
 
 Gelecek sezon için planlamaları sürdürdüklerini anlatan Aksu, şunları kaydetti:
 
"Türkiye'nin en üst liginde, ciddi bütçesi olan takımlarla mücadele ediyoruz. Gelecek sezon daha fazla başarıyı yakalamak için bizim de daha güçlü bütçeye sahip olmamız şart. Bu şehri seven insanlardan ve Giresunlu iş adamlarından destek bekliyoruz. Takımımıza, mutlaka herkes katkı sunmalı. Sadece Giresun Belediyesinin imkanları burada yetersiz kalıyor. Biz gücümüzün yettiğince mücadele edeceğiz, Giresunluları da yanımızda görmek istiyoruz."