"Yenilmeyecek bir takım değil"

"Yenilmeyecek bir takım değil"
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçından alacakları üç puanın çıkışlarının başlangıcı olacağını söyledi.

Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 4 haftada iyi futbol oynadıklarını, çok gol pozisyonuna girdiklerini fakat bunları değerlendiremedikleri için istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtti. Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Giresunspor maçında geriye düşmelerine rağmen skorda eşitliği saylayarak, aldıkları 1 puanın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Altıparmak, bu puanın futbolcularının moral ve motivasyonunu artırdığını dile getirdi.

Şanlıurfaspor maçının çekişmeli ve zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Rakibimiz tehlikeli bir rakip fakat yenilmeyecek bir takım değil. Biz de son maçtan aldığımız bir puanla kendimize geldik. Giresunspor maçında geriye düşmemize rağmen, geri dönüş yaparak oyunda dengeyi sağladık ve en önemlisi artık yenilmemeyi öğrendik. Şanlıurfaspor maçından galibiyetle ayrılacağız. Bu maçtan alacağımız 3 puanın çıkışımızın başlangıcı olacağına inanıyorum."

Öte yandan Denizlispor'da sakatlıkları süren Genkov, Şaban Genişyürek, Recep Niyaz ve Tuna Üzümcü Şanlıurfaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.