Fenerbahçe'de olağanüstü hal

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de hedef Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor engelini de aşarak ligin ilk yarısını kayıpsız kapatma hedefine bir adım daha yaklaşmak.

Sarı Lacivertlilerde Kadıköy'de oynanan ve sahadan 1 puan ile ayrılınan Eskişehirspor maçı sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oyuncularına koyduğu son 5 haftayı kayıpsız geçme hedefi için Kayseri deplasmanı kritik viraj olarak görülüyor.

Lige verilecek ara öncesi son deplasman maçı olma niteliğini taşıyan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi sarı lacivertlilerde sakat oyuncu bulunmuyor. Takımdaki tek eksik sarı kart cezalısı Bekir İrtegün.

Teknik Direktör İsmail Kartal Bekir'in yokluğunda kime forma vereceğine henüz karar vermezken, yabancı kontenjanı nedeniyle tercihini yapmakta zorlanıyor. Kartal'ın Egemen'in henüz tam olarak hazır olmadığı görüşünde olduğu ancak o mevkide Kadlec'i kullanması durumunda da yabancı sınırına takılacağı için kararsız.

Alves, Meireles, Kuyt, Sow ve Emenike ile 5 yabancı hakkını kullanacak olan İsmail Kartal'ın, Kadlec'e yer açmak için bu isimlerden birini kesip kesmeyeceği merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta iki gol atan Moussa Sow'un çıkış sürecinde olduğunu hesaplayan İsmail Kartal'ın, ilk tercihinin Raul Meireles'in yerine Alper Potuk'u görevlendirmek olabileceği iddia ediliyor.

Öte yandan Bayburt maçının ikinci yarısında, arka adalesinde ağrı hissettiği için oyundan çıkan Pierre Webo'nun MR'ı çekildi. MR sonucunda sağ üst arka adalesinde ödem tespit edilen Webo'nun tedavisine başlandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe