Vollkan'dan Muslera itirafı! "O bir başka!"

Vollkan'dan Muslera itirafı! "O bir başka!"
Beşiktaş karşısında bu sezonki 15’inci maçını gol yemeden geçen Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan, özel açıklamalarda bulundu.

Son oynanan Hollanda maçında A Milli Takım kalesini Volkan Demirel’den devralan Babacan, kariyeri, meslektaşları ve daha birçok konuyla ilgili ilginç tespitler yaptı.

İDOLÜ VOLKAN DEMİREL
Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen Volkan, bugünlere gelmesinde Sarı-Lacivertli kulübün efsane kalecisi Yavuz Şimşek’in payının büyük olduğunu söyledi.

13 yaşındayken Fenerbahçe’yle tanıştığını ifade eden 26 yaşındaki başarılı eldiven “Yavuz hoca, bizim her şeyimizle ilgilenirdi. Fenerbahçe’den iyi kaleciler çıkmasında onun payı büyüktür. Volkan Demirel, örnek aldığım bir ağabeyimdir. Mert Günok’la çocukluğum beraber geçti. İkisi de Fenerbahçe’nin kalesine yakışıyor. Mert de bence çok başarılı olacak” diye konuştu.

"YABANCIDA SIKINTI VAR"
Türkiye’deki yabancı kalecilerle ilgili de yorumlarda bulunan Volkan “Ülkemize gelen yabancı kaleci konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Muslera ise bir başka. Türk kalecilerinin hem karakter hem de performans olarak bir şeyler öğrenebileceği bir isim. Şu anda Türkiye’de oynayan kalecilerden en iyisi bence o” dedi.

Kaynak: Bugün