Ve söz zaferin mimarlarında!

Ve söz zaferin mimarlarında!
Fenerbahçe Manchester United karşısında tarihi bir galibiyet alırken maç sonunda sarı lacivertli oyuncular açıklamalarda bulundu.

Manchester United karşısında perdeyi açan golü kaydeden Moussa Sow, 2-1’lik zafer için, "Tarihi bir galibiyet oldu" dedi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Moussa Sow, “Allah’a şükür bu akşam attığım golden ve elde ettiğimiz galibiyetten dolayı mutluyum. Taraftarlarımız 1. dakikadan 90. dakikaya kadara arkamızdalardı. Bize inandılar. Mümkünse kendi evimizde oynadığımız tüm maçlara gelsinler. Onlara ihtiyacımız var. Onlarla daha güçlüyüz. Onlarla 12 kişi oynuyoruz. Umarım onlarla hep kazanırız” dedi.

Röveşatayla kaydettiği gol içinse, “Röveşata denemeyi seviyorum. Top bazen giriyor bazen girmiyor. Geçen sene Dubai’de de deniyordum. Bu sene de denedim ve gol oldu. Tarihi bir galibiyet oldu Fenerbahçe için. Kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

"En iyi performansımız değildi"
Manchester United karşısında Fenerbahçe'nin 2. golünü kaydeden Hollandalı Jeremain Lens, en iyi performanslarını sergilemediklerini söyledi. İyi mücadele ettiklerini ve iyi savaştıklarını da sözlerine ekleyen Lens, güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Karşılaşmanın ardından konuşan Lens, “Bugün bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Harika bir atmosfer vardı sahada. Hiç görmemiştim burada böyle bir atmosfer. İyi bir sonuç aldık. Deplasman iyi değildi ama bugün onları yenebileceğimizi gösterdik. En iyi performansımız değildi. İyi mücadele ettik, iyi savaştık ve güzel bir galibiyet aldık” dedi.

Hasan Ali Kaldırım ise zor bir maç olduğunu ancak dünyanın en önemli takımından birine karşı alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını şu şekilde ifade etti.

“Öncelikle çok mutluyuz. Zor bir maç oldu. Taraftarımız için de sevinçliyiz. Dolu bir stadyumda oynadık. Belki de taraftarımızın istediği skorları alamadık ama son 2-3 haftadır iyi bir çıkış yakaladık.  Dünyanın en büyük kulüplerinden birine karşı kazandık. Zor bir maçtı ama kompakt bir futbol anlayışla oynadık. Gol pozisyonlarını iyi değerlendirdik. Emenike’nin de bir pozisyonu vardı ve gol olsaydı çok daha farklı olabilirdi. Ama kazandığımız için mutluyuz. Liderliği geri aldık. Bir sonraki maçta Zorya ile kendi sahamızda oynayacağız. Onları da yenerek gruptan lider çıkmayı hedefliyoruz.”

"Her maçta taraftarımızı stada bekliyoruz"

Maçın ardından  konuşan Volkan Demirel, “Önemli bir galibiyet aldık. Dünya devi Manchester United karşısında iyi oyunla, iyi mücadeleyle kazandık. Tabii taraftarımızın desteğiyle kazandık. Her maçta taraftarımızı stada bekliyoruz. Onlar olunca daha iyi mücadele ediyoruz. Onların gelmesiyle her şey daha da kolaylaşıyor. Kazandıkça, her maç daha fazla üzerine koyup yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Galibiyetlerin takımdaki birlik ve beraberlik ortamına da katkıda bulunduğunu söyleyen Kaptan, “15-20 gün öncesine kadar hem saha içinde hem de saha dışında kötüydüm ama gerek hocamızla gerek takım arkadaşlarımızla gerekse de yönetimimizle yaptığımız toplantılar sonunda güzel bir birlik ve beraberlik sergiledik. Her zaman beraber hareket ediyoruz. Beraber düşündükçe takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu galibiyet bizim beraberliğimize katkı yapacak. Şimdi ise önümüzde Akhisar maçı var. Onu düşünmeye başlayacağız. Ardından da sonraki maça hazır olacağız. Kazandıkça daha da güzel günlerimiz olacak.”

"Manchester United gibi bir dünya devini zaman zaman çok çaresiz bıraktık"
Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. haftasında İngiltere'nin Manchester United takımı 2-1 yenerek çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda yapılan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alper, "Çok önemli ve değerli bir 3 puan kazandık. Manchester United gibi bir dünya devini zaman zaman çok çaresiz bıraktık. Daha farklı bir skor da olabilirdi." dedi.

Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftar sayesinde galip geldiklerini vurgulayan milli futbolcu, "Bu galibiyeti, taraftarımızla yaptık. Onları çok özlemiştik. Bu sezon ilk defa böyle bir atmosferde oynadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda bizi böyle desteklemeye devam ederler. Buna çok ihtiyacımız var. Umarım onlarla çok önemli maçlar kazanmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

"Gruptan çıkacağımıza inanıyorum"
Alper Potuk, Manchester United'ın yanı sıra Feyenoord ve Zorya'nın yer aldığı gruptan çıkacaklarına inandığı dile getirdi.

Grupta zirve yarışı verdikleri Hollanda'nın Feyenoord takımının Ukrayna temsilcisi Zorya ile berabere kaldığına değinen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Gruptan çıkmak için mutlak kazanmamız gerekiyordu. Feyenoord da deplasmanda Zorya ile berabere kaldı. Önümüzdeki maç Zorya'yı sahamızda yenerek gruptan çıkacağımıza inanıyorum." şeklinde görüş belirtti.

Teknik direktör Dick Advocaat tarafından orta sahanın çeşitli bölgelerinde görevlendirilen sarı-lacivertli futbolcu, hangi pozisyonda daha rahat ettiğinin sorulması üzerine, "Üstünüzde Fenerbahçe forması varsa nerede oynadığın önemli değil. Önemli olan sahada olmak." diyerek sözlerini tamamladı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray -  Medipol Başakşehir maçı canlı skor

Aytemiz Alanyaspor - Gaziantepspor maçı canlı izle

Kardemir Karabükspor - Bursaspor maçı canlı izle

Beşiktaş - Trabzonspor maçı canlı izle

Antalyaspor - Gençlerbirliği maçı canlı izle


-reklam01-