Ve sağ bek açıklanıyor!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ile yöneticiler, Arsenal ile oynanacak Şampiyonlar ligi Play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye takımla birlikte giderken, futbolculara moral verip, onları kritik maça en iyi şekilde motive etmeye çalışıyor.

Siyah - beyazlılarda sakatlığı nedeniyle ilk maçta oynayamayan Atiba Hutchinson'un rövanşta oynayabilecek olması yüzleri güldürüyor. kaleci Tolga Zengin'in İstanbul'daki son antrenmanda kafasından yaralanarak dikiş atılması ise keyifleri kaçırsa da tecrübeli kalecinin maçta görev yapmasına engel bir durum olmadığı öğrenildi.

Londra'da kampa giren siyah beyazlı takımda, Başkan Fikret Orman ile yöneticiler, futbolculardan beklentilerini dile getirirken, teknik direktör Slaven Biliç de yaptığı konuşmalarda oyuncularından yardımlaşmayı ön planda tutmasını istedi.

İstanbul'daki ilk maçta birbirlerine yakın oynayan, pres yapan futbolcularının, rakibe zor anlar yaşattıklarını ve iyi bir oyun sergilediklerini belirten Hırvat Teknik Adam, rövanşta da aynı anlayışla mücadele etmelerini beklediğini söyledi.

Biliç'in "İstanbul'daki gibi sahada yine futbol adına herşeyi yapıp, rdakibe baskı kurmanızı, mücadeleci bir oyun sergileminizi bekliyorum. İstanbul'da iyi oyunumuzun karşılığını ne yazıkki golle sonuçlandıramadık. Buradaki rövanşta iyi oyunun meyvesi olan golü de bularak turu geçeceğimize inanıyorum" dediği öğrenildi.

Siyah beyazlılar, bir yandan Arsenal ile oynanacak rövanşa odaklanırken, öte yandan transferde son haftayı iki transferlerle noktalamayı hedefliyor.

10 numara transferinde Kosta Rika'lı Bryan ruiz'i ilk sıraya koyan ve Fulham ile bugün yarın bir görüşme daha yapacak olan beşiktaş, herhangi sorun çıkması halinde Hatem Ben Arfa'ya yönelecek. Siyah beyazlıların, Newcastle'da forma giyen 27 yaşındaki Tunus asıllı fransız futbolcu ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Beşiktaş orta saha transferinde Bryan ruiz ile Hatem Ben Arfa'dan sonuç alamazsa, 3. isim olarak prensipte anlaşma sağlanan Arjantinli Jose Sosa'yı renklerine bağlayacak. Ukrayna'nın Methalist Kharkiv takımında forma giyen ve iç karışıklık nedeniyle ülkeden ayrılmmak isteyen Sosa'nın Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğu belirtildi.

Bu arada sağ bek transferinde de Norveç'in Molde takımında forma giyen Martin linnes'in transferinin bir iki gün içinde açıklanması bekleniyor.