Ve G.Saray yeni hocasını açıkladı!

Video yükleniyor...

Galatasaray yönetimi, Alman teknik direktörlerden aldığı olumsuz yanıttan sonra rotasını yeniden bir İtalyan'a çevirdi ve Cesare Prandelli'ye teklif götürdü.
 
Dünya Kupası'nda İtalyan milli takımını çalıştıran Prandelli'nin başkan ünal aysal'ın teklifini kabul ettiği ve tarafların bir süredir görüştükleri ortaya çıktıb
 
Başkan Ünal Aysal'ın
Alman teknik direktör ısrarına rağmen, Prandelli ile menajerler aracılığı ile el sıkıştığı İtalya'nın Dünya Kupası'nda son durumunun beklendiği bildirildi. İtalya milli takımının başından ayrıldıktan sonra Prandelli'nin Roma'da Galatasaray'ın profesyonelleriyle görüştüğü ifade edildi.
 
Önce İtalyan basınında yer alan haberlerin ardından Prandelli ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetimi tecrübeli teknik adamın ismini borsaya bildirdi.
 
İtalyan basını son haberlerinde ise Galatasaray'ın Prandelli'ye yıllık 5 milyon euro teklif ettiğini sayfalarına taşıdı.
 
Gazete, haberle ilgili yaptığı yorumda ise italyan teknik adamın Galatasaray'ın teklifini çok iyi bulduğunu ifade etti.
 
Galatasaray'da teknik direktör çalışmalarının yanı sıra Mevlüt Erdinç için de girişmler devam ediyor.
 
Saint Ettienne kulübünün 5 milyon euroluk isteğine 3 milyon euro artı Dany'yi öneren Galatasaray yönetiminin yaptığı son teklif de kabul görmedi.
 
Fransız kulübünün yöneticileri Mevlüt için, "5 milyon euroya aldık, aynı fiyata bırakırız. 5 milyon olmazsa da kadromuzda kalır çünkü çok başarılı" yanıtını verdiği belirtiliyor.
 
Galatasaray yönetiminin Mevlüt konusundaki teklifini yükselterek bir kez daha fransız kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor.