Uslu'dan Şan'a eleştiri!

Uslu'dan Şan'a eleştiri!
Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın,  ödül töreninde Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda başarılar dilediği hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Anladım bizi sevmiyor kimse. Ama, inşallahlı, maşallahlı konuşmuş. İnşallah siz olursunuz demek yanlıştır. Biz çok kritik günlerden geçiyoruz. Zaten yensen de şampiyon olsan da bu saatten sonra bir şey değişmiyor ama biz 5 puanı kapatıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Ama görüyoruz ki, bazı kişiler kendi içlerinden gelenleri söylüyorlar. Söylesinler ama bir kulüp başkanının söylememesi lazım. Tabi ki bu tepkiyi duydular o yüzden bize de başarılar diliyorlar. Bizde onun üçüncülüğü için Avrupa'ya gitmesi için bu kadar güzel stat yapmış devlet Konyaspor'a, güzel taraftarı da var. Avrupa'da başarılı olurlar."

BİZDE BAŞKANLIK SİSTEMİ VAR
Mehmet Topal, Caner ve Gökhan Gönül'ün gideceği yönündeki soru üzerine Mahmut Uslu, "Aziz Yıldırım çok net konuştu. Onun netinin üzerine konuşmaya gerek var mı? 'Önümüzdeki hafta görüşeceğiz ama gidiyorlarsa profesyonel insanlar' dedi, Bunu bana sormanız yanlış. Başkana soracaksınız bunları. Başkan söyledi bitti. Biliyorsunuz bizde başkanlık sistemi var" dedi.