Türkiye'ye yeni bir Hollandalı yıldız daha mı geliyor?

Video yükleniyor...

Erkan Zengin, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan'ı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'da, transfer hareketliği devam ediyor.

Eskişehirsporlu Aytaç'ta imza aşamasına gelen, Ozan Tufan ve Şener için tekliflerini artıran bordo-mavililerin gündemine son olarak Milanlı De Jong girdi.  
 
Ön libero pozisyonunda problem yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın, De Jong ismine de sıcak baktığı ifade edildi. Piyasa değeri yaklaşık 4 milyon euro civarında olan 30 yaşındaki Hollandalı futbolcunun, sezon sonunda Milan'la olan sözleşmesi sona erecek.

Milanlı yöneticiler lig bitiminde bedelsiz bir şekilde gitmesindense onu devre arasında satıp para kazanmak istiyor. Bu transferin 2-3 milyon euro arasında biteceği öne sürülüyor. Hollandalı futbolcu 2012-13 sezonunun yaz transfer döneminde Milan'a, Manchester City'den 3,5 milyon euro'ya gelmişti.
 
Erkan Zengin transferinden sonra iyi ilişkiler kuran Trabzonspor ve Eskişehirspor'un, Aytaç Kara için anlaşmaya vardığı öğrenildi. Resmi teklifini sunan bordo-mavili kurmaylar, Skibbe transfere onay verirse, ödeme planını şekillendirecek. Alman teknik adam, Eskişehirspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta 23 yaşındaki oyuncuyu kadroya almamıştı.