"Alonso bana Liverpool'u anlattı"

"Alonso bana Liverpool'u anlattı"
Liverpool'un Manchester City ile oynadığı maçı tribünden izleyen milli oyuncu Nuri Şahin, Liverpool'a gelme nedeninin Mourinho ve Xabi Alonso olduğunu söyledi. Nuri, Türkleri gururlandıracağını da ifade etti.

Liverpool'un Real Madrid'den kiraladığı milli oyuncu Nuri, Brendan Rodgers'ın ekibine gelmeyi Mourinho'nun cesaretlendirmesi ve eski Liverpool'lu Xabi Alonso'yla konuştuktan sonra kabul ettiğini söyledi.

23 yaşındaki genç ortasaha oyuncusu, "Mourinho ile İngiliz futbolundan konuştuk. Özellikle Premier Lig'in bir oyuncunun seveceği en iyi lig olduğunu söyledi.  Daha önce Liverpool'da oynayan Alonso da kulübün büyüklüğünden bahsetti. İkisinin de söylemlerinin ardından Liverpool'u tercih ettim" diye konuştu.

Mourinho'nun Brendan Rodgers'ı için "Onunla Chelsea'de birlikte çalıştık. Sadece iyi bir teknik direktör değil, çok iyi bir insan" dediğini de söyleyen Nuri, "Açıkçası Brendan Rodgers'la konuşmadan önce Liverpool'da oynamayı düşünmüyordum. Ancak onunla ilk konuşmamda etkilendim" ifadelerini kullandı.

Liverpool'da oynayan ilk Türk futbolcu olacağını dile getiren Nuri Şahin, " Liverpool gibi büyük bir takımda oynayacak olmamdan dolayı gururluyum. Buradaki ilk Türk oyuncu olacağım ve oynayacağım oyunla Türk halkını gururlandıracağım" diye sözlerini bitirdi.

ligtv.com.tr