Tribünden ilk 11'e!

Video yükleniyor...

Sezona Süper Kupayı kazanarak moralli giren Fenerbahçe'de gözler, pazar günkü ligin ilk maçına çevrildi. Kardemir Karabükspor karşısında seyircisinin huzuruna çıkacak olan sarı lacivertliler, geçtiğimiz yıl lider ve şampiyon olarak tamamladıkları lige yine hızlı başlamayı hedefliyor.

Tedavi süreci devam eden Egemen Korkmaz'ın yanı sıra Galatasaray maçında sakatlanan ve sahalardan 10 gün uzak kalacağı açıklanan Bruno Alves de pazar günü forma giyemeyecek.
 
Bruno Alves'in yerine savunmanın göbeğinde Süper Kupayı getiren penaltıyı atan Michel Kadlec'in görev almasına kesin gözü ile bakılırken, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Diego Ribas'ı takıma monte edip etmeyeceği merakla bekleniyor.
 
5 yabancı kuralı çerçevesinde Diego'nun forma giymesi halinde Emre Belözoğlu'nun Raul Meireles'in bölgesine çekilebileceği, Portekizli futbolcunun tribüne çıkabileceği ileri sürülüyor.
 
Sarı Lacivertli Yönetim, Diego Ribas'a lisans çıkarabilmek için Yobo ve Christian ile yolları ayırmaya çaba sarf ederken, iki oyuncu ile ilgili de mesafe kat ettikleri, hafta sonuna kadar bu sıkıntıyı çözecekleri öğrenildi.
 
Christian için gelen tekliflerin değerlendirildiği ve büyük olasılıkla satışının gerçekleştirileceği bildirilirken, Yobo konusunda sözleşme feshi yöntemine gidileceği ifade ediliyor. Sarı Lacivertlilerin kadroda düşünülmeyen bir diğer ismi Krasic için ise TFF'nin kulüplere tanıdığı +1 kontenjanının kullanılacağı ve Sırp oyuncunun A2 ile çalışmalarını sürdüreceği gelen haberler arasında.