Transferde son durum ne?

Video yükleniyor...

Galatasaray bir yandan Süper Kupa Finali ve yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.
 
Arsenal'den Joel Campbell'ı kiralamak için İngiliz kulübü ile görüşmeler sürdürülürken, Arsene Wenger'in Joel Campbell' ile ilgili olarak "Onun takımda kalmak için gösterdiği çabayı beğeniyorum ve gelecek sezon için takımda tutmak istiyorum" sözleri üzerine Kosta Rikalı'nın transferi zora girdi.
 
Defans hattı için büyük ölçüde anlaşma sağlanan Eder Balanta için ise yabancı kontenjanın boşaltılması bekleniyor. Yönetim, Dany ve Eboue'nin kendilerine takım bulamamalarından dolayı bu iki oyuncuyu kiralamak isterken kampın çalışkan isimlerinden Amrabat için ise geçen sene kiralık gittiği Malaga'nın devreye girdiği öğrenildi. Geçen sezonun ortasında Malaga'ya giden Faslı oyuncunun ilk tercihinin Galatasaray olduğu, fakat fazla forma şansı bulamaması durumunda bir kez daha İspanya'nın yolunu tutabileceği bildirildi.
 
Öte yandan Süper Kupa Finali öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kamp çalışmaları kapsamında Belçika'da bir hazırlık maçı yapacak. Brüksel'de Belçika 2. Ligi ekiplerinden White Star Bruxelles ile karşılaşacak Sarı Kırmızılılar, karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönecek.
 
Hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdüren Galatasaray'da Dünya Kupası'nın ardından tatilden dönen Wesley Sneijder ve A2 takımı ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Bruma Süper Kupa Finali'ne yetiştirilmeye çalışılıyor.
 
Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin de Wesley Sneijder'in takımın kondisyon seviyesine getirmek için özel çalışma programı hazırladığı, Sağlık ekibinden ise Bruma'nın tedavisi ile ilgili düzenli rapor istediği öğrenildi.