Transferde liste başı o!

Video yükleniyor...

Bursa deplasmanından 1 puanla dönen Trabzonspor'da yapılan savunma hataları gündeme oturdu. 
 
Belkalem, Papadopulos ve Musa Nizam'ın yokluğunda farklı bir savunma kurgusuyla Bursaspor karşısına çıkan bordo mavililerin geri dönüşlerde yaptığı hatalara Ersun Yanal tepki gösterdi. 
 
Yoğun maç trafiği nedeniyle yorgun düşen oyuncularını dinlendirmek zorunda kalan Yanal'ın kadro tercihlerindeki değişikliğin de bu nedenle olduğu belirtildi. 
 
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam her şeye rağmen kazanabilecekleri bir maçı berabere bitirdiklerini belirtirken, ligin devre arasına kadar kalan 2 haftada puan kaybı yaşamak istemediklerini de ifade etti.
 
Öte yandan Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdüren bordo mavili ekipte öncelikli olarak savunma ve orta alan için isimlerin belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.
 
Yönetimin,  stoper mevkii için Akhisar Belediyespor'lu Uğur Demirok transferinde önemli yol alındığı gelen haberler arasında.
 
Orta saha için adayları yakından takip eden Teknik Direktör Ersun Yanal'ın 10 gün içinde listesini tamamlayarak yönetime sunacağı ifade edildi.