Trabzonspor'dan Bero'ya transfer teklifi!

Video yükleniyor...

Trabzonspor bir süredir gündeminde olan Slovak oyuncu Matus Bero için kulübüne resmi teklifte bulundu. Slovak ekibi Trencin'de forma giyen orta saha oyuncusu için 1 milyon euroluk bir teklif yapan bordo-mavililerin, gelecek yanıtı beklediği öğrenildi.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon çıktığı 37 maçta 17 gol atan orta saha oyuncusu Bero ile de bir görüşme yaptığı ve oyuncunun da Trabzon'da oynamaya sıcak baktığı ifade edildi. Slovakya takımı Trencin'in bordo-mavili kulübün teklifini kabul etmesi halinde Bero'nun imza atmasının an meselesi olduğu kaydedildi.

Savunmayı güçlendirmek için de arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, Paris Saint Germainli Kimpembe için yeniden girişimde bulunduğu ifade edildi.

Bir süre önce Fransız oyuncu ve kulübüyle yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedilemediği için bekleme kararı alan bordo-mavililerin, harekete geçtiği belirlendi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda, Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın Kimbembe konusunda Paris Saint Germain'in kapısını çaldığı ve şartları zorladığı öğrenildi. Aydın'ın, Paris ekibinin yönetimini kiralık konusunda ikna etmek için çabaladığı gelen haberler arasında.

Öte yandan Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Ekici, yeni sezonda kendisine yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen Mehmet, "Her şeyiyle yenilenen bir dönemde, ben de kendime yeni bir sayfa açtım" ifadesini kullandı.

Takımda her şeyin yolunda gittiğini de belirten Mehmet Ekici, "Bu kez her şey daha farklı olacak. Takım ruhunu yakaladığımız anda da keyif veren bir takım olacağız" şeklinde konuştu.