Trabzonspor'da hedef seri galibiyet

Trabzonspor'da hedef seri galibiyet
Galatasaray galibiyetiyle morallerin yükseldiği Trabzonspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Çorum Belediyespor ve hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçlarına çevrildi. 
 
Galatasaray galibiyetinin kendileri adına çok önemli olduğunu oyuncularına anlatan teknik direktör Ersun Yanal'ın "Türkiye Kupası da hedeflerimizden biri. Öncellikle Çorum Belediyespor sonrasında pazar günü de Çaykur Rizespor'u yenerek bu seriyi sürdürmemiz gerekiyor" dediği öğrenildi. 
 
Galatasaray galibiyetinin özgüven açısından ne denli önemli olduğuna da değinen Ersun Yanal, sarı kırmızılı takıma karşı ortaya koydukları istek ve arzuyu her maçta göstermeleri halinde ligdeki çıkışlarını sürdürebileceklerinin altını çizdi. 
 
Öte yandan Galatasaray galibiyeti bu sezon Trabzonspor adına ilkleri de içinde barındırdı. Bordo mavili ekip son haftalarda gol yollarındaki şansızlığına Türk telekom Arena'da son verirken, bu sezon ilk kez bir deplasman maçında fileleri havalandırdı. Ayrıca Muhammet Demir, Dame N'Doye ve Hun Jun Suk'tan oluşan forvet hattı ilk 7 hafta itibariyle gol atamazken, forvet oyuncularından suskunluğu bozan ilk isim Senegalli Dame N'Doye oldu. 
 
Spor Toto 3 Lig ekibi Çorum Belediyespor'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın bu mücadeleye as kadroda olan bazı isimlerle birlikte yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. 
 
Bu arada Galatasaray mücadelesinde arka adelelerinden problem yaşayarak oyuna devam edemeyen Fabian Castillo ve Bero ile birlikte Zeki Yavru'nun durumu çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak. 3 oyuncununda Çorum Belediyespor mücadelesinde riske edilmeyeceği öğrenildi.  

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Kardemir Karabükspor - Medipol Başakşehir maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Antalyaspor maç özeti ve sonucu


Osmanlıspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Galatasaray- Trabzonspor maç özeti ve sonucu