Trabzonspor'da Hami Mandıralı'nın planlarını bozan gelişme!

Video yükleniyor...

Göreve geldiği günden bu yana savunmanın ortasında sıkıntı yaşayan Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'den gelen haber sonrasında rahat nefes aldı. 

Aykut Demir'in hastalığı tamamen geçerken, Mustafa Yumlu'nun da iyileştiği, iki oyuncunun da Pazartesi günü oynanacak Kayserispor maçında görev yapacağı belirtildi. 
 
Savunma hattında eli rahatlayan Hami Mandıralı'nın, orta alandaki problemleri ise devam ediyor. Mehmet Ekici'nin ardından Okay Yokuşlu'nun da sakatlanması, genç teknik adamın planlarını bozdu. 
 
Orta alan kurgusunda sahaya sürebileceği isim olarak elinde sadece Aytaç kalan Hami Mandıralı, Aytaç'ın yanında ya hücum özellikleri yüksek olan Özer'i ya da bir sürpriz yaparak stoper Akakpo'yu Kayserispor maçında oynatması bekleniyor. 

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Muhammet Demir, Bordo-Mavili formayla Süper Lig'deki ilk maçında ilk golünü atmasına rağmen buna sevinemedi. Akhisar Belediyespor karşısında 11'de forma giyen ve takımının tek sayısını atan Muhammet, "Galip gelebilseydik bu golün anlamı o zaman olurdu. Keşke gol atmasaydım da kazansaydık" dedi. 

Trabzonspor'da kaliteli oyuncular olduğunu ve üzerlerindeki maç kazanamama şanssızlığını kırmaları halinde güzel günlerin geleceğini söyleyen Muhammet, "Bir galibiyet bizi ateşler. Bunun için çabalıyoruz ve önümüzdeki ilk maçı kazanıp, çıkışa geçmeyi arzuluyoruz. Kayserispor maçına odaklanmış durumdayız. Kötü günleri sona erdirmek için üç puan şart" şeklinde konuştu.
 
Öte yandan Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Cardozo'nun, Çin'e satışı konusunda belirsizlik sürüyor. 

Yönetim kurulu resmi teklif beklerken, hem Cardozo'nun hem de kulübün çalıştığı diğer menajerlere 6 milyon euro seviyesindeki her teklifin değerlendirilebileceği mesajı verildi.-reklam01-

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri