5 gollü düelloyu Trabzonspor kazandı, final için avantajı kaptı!

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile VavaCars Fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2 kazanan Trabzonspor final için avantajı kaptı.

Papara Park'ta oynanan maçta hakem Ali Şansalan düdük çaldı.

Müsabakada Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Edin Visca, 41. dakikada Denswil ve 49'da Fountas kaydetti.

VavaCars Fatih Karagümrük'ün golleri ise 22. dakikada Ryan Mendes'ten ve 81. dakikada F. Paoletti'den geldi.

Ayrıca müsabakada ilk devrenin son anlarında Trabzonspor'da Enis Destan kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Mücadelenin rövanşı, 8 Mayıs tarihinde İstanbul'da oynanacak. 

Mehmet Ali Yılmaz için saygı duruşu

Karşılaşma öncesinde hayatını kaybeden eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz için saygı duruşunda bulunuldu.

Her iki takım futbolcuları da siyah bant takarken skorbordda da Mehmet Ali Yılmaz’ın Trabzonspor başkanlığı dönemindeki görsellerine yer verildi. Mehmet Ali Yılmaz için pankart asan taraftarlar, “Efsane başkan” ve “Büyük başkan” tezahüratlarında bulundu.

Doğan'dan E-spor takımına plaket

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türk Telekom eSüper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor'un E-spor Takımı'na plaket verdi.

Plaket törenine E-spor Takımı kaptanı Mert Altıntop, ikinci oyuncusu Arda Elbir ve E-spor Menajeri İbrahim Bahar katıldı.

Başkan Doğan, gösterdiği üstün performansı ve kazandığı başarılarından dolayı E-spor takımını kutladı.

Trabzonspor: 3 - VavaCars Fatih Karagümrük: 2

Stat: Papara Park

Hakemler: Ali Şansalan, Murat Tuğberk Curbay, Süleyman Özay

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Dk. 86 Fernandez), Visca, Bardhi (Dk. 86 Umut Güneş), Pepe (Dk. 90+2 Orsic), Fountas (Dk. 58 Onuachu), Enis Destan

VavaCars Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli (Dk. 46 Nazım Sangare), Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden (Dk. 78 Can Keleş), Feghouli (Dk. 88 Teklic), Emre Mor (Dk. 78 Paoletti), Eysseric, Mendes, Güven Yalçın (Dk. 56 Marcao)

Goller: Dk. 15 Visca, Dk. 41 Denswil, Dk. 48 Fountas (Trabzonspor), Dk. 22 Mendes, Dk. 80 Paoletti (VavaCars Fatih Karagümrük)

Kırmızı kart: Dk. 45 Enis Destan (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 40 Eren Elmalı, Dk. 44 Fountas (Trabzonspor), Dk. 44 Biraschi, Dk. 45+3 Emre Mor, Dk. 58 Levent Mercan, Dk. 90 Eysseric (VavaCars Fatih Karagümrük)