Trabzonspor transferde atağa kalktı!

Video yükleniyor...

Matus Bero'ya imza attıran, Jan Durica'yla da anlaşma aşamasına gelen Trabzonspor'un;  Lazio'nun 24 yaşındaki orta sahası oyuncusu Ogenyi Onazi transferinde de mutlu sona yakın olduğu öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminin, Lazio'nun kadro şişkinliği nedeniyle elinden çıkartmak istediği Nijeryalı oyuncu için 2 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği belirtildi. Pazarlıkların bu rakam üzerinden devam ettiği, olumsuz bir durumda kiralama formülünün de alternatifler arasında bulunduğu gelen haberler arasında.

Onazi ile her konuda anlaşan bordo-mavililerin, İtalyan kulübünü de ikna etmeye yakın olduğu öğrenildi. Nijeryalı futbolcuyla ilgili detayların birkaç gün içinde açıklanması beklenirken, Onazi'nin İtalya'daki eşyalarını topladığı ifade edildi.

Sağ bek için de arayışlarını sürdüren bordo-maviillerin, bonservisi Fransız ekibi Lille de bulunan Ryan Mendes için harekete geçtiği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncu için Lille ile pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

Trabzonspor'un, Fransız ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan Ryan Mendes'i 1 milyon euro'ya renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri