Trabzonspor Torosidis, Narsingh ve Richards için nabız yokluyor

Video yükleniyor...

Kasımpaşa maçının ardından eksiklerini gidermek için temaslarını yoğunlaştıran Trabzonspor yönetiminin, sağ bek ve sağ açık için alternatifli bir liste oluşturduğu öğrenildi. 

Daha önce belirlediği isimlerle yaptığı transfer görüşmelerden sonuç alamayan bordo mavililerin, sağ bek için Roma ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Torosidis ve Aston Villa'da oynayan Richards için nabız yokladığı ifade edildi. 

Trabzonspor'un sağ kanat için ise gündeminde yer alan PSV Eindhoven'ın 25 yaşındaki oyuncusu Narsingh ile temaslarını sürdürdüğü kaydedildi. 

Trabzonspor yönetimi, 30 Haziran 2017'de sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. Yeni sezona da iyi bir başlangıç yapan Mehmet Ekici'yle başkan Muharrem Usta'nın görüşeceği ve yeni sözleşme için masaya oturacağı öğrenildi. 

Birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Trabzonspor'un; Oscar Cardozo, Douglas Franco, Dame N'doye ve Musa Nizam'ın satışına odaklandığı ifade edildi. Cardozo ve Douglas için gelen teklifleri değerlendirmeye alan yönetimin, son yapılacak görüşmelerin ardından kararını vereceği belirtildi. 

Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un, Douglas'ı kadrosuna katmak istediği, şartlarda yapılacak son bir iyileşme ile bu transfere onay verilebileceği gelen haberler arasında. Yönetimin ayrıca, Cardozo transferinde istekli olan Malaga'nın da teklifini değerlendirmeye alacağı kaydedildi. 

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Akyazı Stadı ile ilgili müjde verdi. Yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın çimleriyle ilgili paylaşımda bulunan Usta, "Geliyor. Bayrama stadın çimleri serilmiş olarak girilecek. Bayram bitişi ise hibrit işlemi başlayacak" ifadelerine yer verdi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Alanyaspor - Antalyaspor maçı canlı skor

Konyaspor - Beşiktaş maçı canlı skor


Kasımpaşa - Adanaspor maçı canlı izle


Gaziantepspor - Trabzonspor maçı canlı izle

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı canlı izle