Trabzonspor'da rota Fenerbahçe

Video yükleniyor...

Kongre sürecinin tüm hızıyla sürdüğü Trabzonspor'da, Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyet Fenerbahçe mücadelesi öncesi moralleri yükseltti.

Teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu oyuncularıyla yaptığı görüşmede ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirtirken, alınan galibiyetle kritik süreçte takım olma adına sergilenen görüntünün camia için çok önemli olduğunu vurguladı.

Gençlerbirliği mücadelesi sonrası Fenerbahçe maçına odaklanan bordo mavili ekipte Sadi Tekelioğlu, karşılaşmaya normal bir maç gibi hazırlanmanları gerektiğini söyledi. Oyuncularına "Sadece futbola odaklanın" şeklinden konuşan tecrübeli futbol adamı "Futbol dışındaki süreç bizim işimiz değil. Sizin yapmanız gereken sadece saha içine konsantre olmakla birlikte Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmektir" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ekici'nin oyuna girdikten sonra gösterdiği performanstan memnun olan Sadi Tekelioğlu başarılı oyuncuyla yakından ilgileniyor. Mehmet Ekici'ye takım için önemini belirten Sadi Tekelioğlu, "Orta sahada oyunun 2 tarafı içinde çok önemli bir köprü oldun. Ortaya koyduğun oyunun devam etmesini istiyorum" dediği öğrenildi.

Gençlerbirliği karşısında savunmanın göbeğinde Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'e forma şansı veren Sadi Tekelioğlu'nun Fenerbahçe mücadelesi öncesi bu pozisyonda kafası karıştı. Douglas'ın yokluğunda  Mustafa ve Aykut ikilisine tam not veren Tekelioğlu'nun Douglas'ın cezasının bitimiyle birlikte savunma kurgusunu nasıl oluşturacağı sorusu ilerleyen günlerde cevap bulacak.

Sadi Tekelioğlu'nun Fenerbahçe karşısında Oscar Cardozo'ya ilk 11'de forma şansı vermesi bekleniyor. Gençlerbirliği mücadelesinde oyuna sonradan girmesine karşın gayretiyle etkili olan Paraguaylı golcüyü Fenerbahçe maçına hazırladığı gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Trabzonspor