Trabzonspor, Cardozo'yu isteyen Guangzhou Evergrande'ye haber gönderdi!

Trabzonspor, Cardozo'yu isteyen Guangzhou Evergrande'ye haber gönderdi!
Transfer çılgını Çin takımları, Bordo-Mavili yıldızın peşini bırakmıyor... Fırtına, ısrarlı bir şekilde Paraguaylı forveti isteyen Uzak Doğu ekibinden 6 milyon Euro’luk teklifi 6.5 milyon Euro’ya yükseltmesini talep etti, beklemeye çekildi.

Mali anlamda kulübü düzlüğe çıkarmak isteyen Trabzonspor’da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor... Ndoye’yi Sunderland’e kiralayan, Alper ve Soner’i Güray’a karşılık Akhisar’a veren, İshak Doğan’ı Eskişehir’e kiralayan, Serdar Gürler’in sözleşmesini karşılıklı fesheden, Deniz Yılmaz’ı da alacaklarına karşılık Bursa’ya veren Fırtına, Oscar Cardozo’yu da satmak üzere...

Cardozo ikna oluyor
Uzun bir süredir Paraguaylı için Guangzhou Evergrande takımı ile pazarlıklarını sürdüren yönetim, 6 milyon Euro’luk bonservis bedeli yukarı çekerek Cardozo’yu satmayı hedefliyor. Çin’e gitmek istemeyen yıldız forveti ikna etmek üzere olan yönetimin, Uzak Doğu ekibinden rakamı 6.5 milyon Euro’ya çıkartmasını istedi. Çin ekibinin bugün ya da yarın olumlu ya da olumsuz yanıt vereceği öğrenildi.

Çin piyangosu
Ekonomik açıdan zor günler geçiren Trabzonspor Yönetimi’nin imdadına adeta Çin takımları yetişti. Hebei China Fortune’ya gönderdiği Stephane Mbia’dan 6 milyon Euro kazanan Fırtına, eski oyuncusu G.Saraylı Burak Yılmaz’ın Beijing Guoan’a satışında da kasasına 2 milyon Euro koymuştu. Sadece bu iki oyuncudan 8 milyon Euro kazanç sağlayan Bordo-Mavililer, Oscar Cardozo’dan da Çin’e satarak kaynak sağlamayı planlıyor.

(HaberTürk)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri