Trabzonspor Aston Villa'dan Micah Richards'la ilgileniyor!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, deplasmanda Gaziantepspor'u da mağlup ederek 2'de 2 yapmayı hedefliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Kasımpaşa maçının onbirinden iki oyuncuyu değişmeyi düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın ilk maçta görev verdiği Muhammet Demir ve Güray'ı yedek kulübesine çekmesi bekleniyor.

Bordo-mavili takımda, Kasımpaşa karşısında forma giyen yeni transferlerden Durica, Onazi ve Castillo'nun yanı sıra ilk maçta yedek kulübesinde yer alan İbanez ile sonradan oyuna dahil olan forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk'un da Gaziantepspor maçında 11'de görev almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gaziantepspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal,
"Bu maça takım halinde iyi motive olduk. Gaziantepspor deplasmanında iyi futbolla istediğimizi elde edeceğimizi umuyorum. Başka ihtimaller üzerinde durmuyoruz" dedi.

Ligde seri galibiyetler almayı hedeflediklerini belirten Yanal, "Kasımpaşa maçıyla bunun startını verdik ve Gaziantepspor'u seriye eklemek istiyoruz. Futbolcularıma bu maçın önemini anlattım. Onlar da sahada verilen görevleri layıkıyla yerine getirerek camiamızın yüzünü güldürmeye devam edeceklerdir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Trabzonspor, sağ bek transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyor. İngiltere'ye çıkarma yapan Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Aston Villa'da forma giyen 28 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu Micah Richards ile masaya oturduğu ve her konuda anlaştığı öğrenildi.

5 milyon euro bonservis bedeli belirlenen Micah Richards için Aston Villa ile masaya oturacak olan Nevzat Aydın'ın, 2.5 milyon euro teklif edeceği belirtildi. İngiliz kulübünün bu teklifi kabul etmesi durumunda Micah Richards'ın Aydın'la birlikte Trabzon'a geleceği ifade edildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Alanyaspor - Antalyaspor maç özeti ve sonucu

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu


Kasımpaşa - Adanaspor maçı canlı skor

Gaziantepspor - Trabzonspor maçı canlı skor


Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı canlı skor