Trabzon'da transfer sezonu açıldı

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da Süper Ligi'n devre arasında Kayserispor'dan kiralanan kaleci Hakan Arıkan, gösterdiği performansla büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.

Her fırsatta Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu belirten başarılı eldiven, son açıklamalarıyla adeta Trabzonspor Yönetimi'ne de haber yolladı.

Bordo mavili takımda kalmak istediğini, ancak bunun kendi elinde olmadığını söyleyen Hakan Arıkan, "Bu işler taraflara bağlı, oturulur, görüşülür. Ben işimi yapmaya çalışıyorum ve olabildiğince tecrübemi sahaya yansıtıyorum. İnşallah ligi olabilecek en iyi puanla en iyi yerde bitiririz ve taraftarlarımızın gönlünü alırız" ifadelerini kullandı.

Bordo-Mavili ekibin kurmaylarının Hakan'ın bonservisini elinde bulunduran Kayserispor ile görüştüğü ve transfer konusunda olumlu yanıt aldığı belirtildi. Tarafların ligin sonuna doğru tekrar bir araya geleceği ve rakamlar üzerinde duruma son şekli vereceği kaydedildi.

Öte yandan Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen Kevin Constant'ta da yaşanan sorun aşılamadı.

Kadro dışı bıraktığı oyuncu için yönetiminin 'affet' önerisine sıcak bakmayan Ersun Yanal'ın tavrı üzerine oyuncunun menajerine "Kulüp bulun" mesajı iletildiği gelen haberler arsında.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor