Trabzon'da transfer harekatı!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da transfer çalışmalarına başlayan teknik direktör Ersun Yanal milli takım arasından yararlanarak yurt dışında bazı oyuncuları izlemeye giderken, yerli oyuncularla ilgili ilk listeyi de yönetim kuruluna verdiği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın yerli oyuncu olarak ilk tercihinin Gaziantepsporlu Muhammet Demir olduğu belirtildi. Muhammet'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise St. Etienne'de forma giyen milli oyuncu Mevlüt Erdinç'in, Ersun Yanal'ın listesindeki diğer isim olduğu ileri sürüldü.

Öte yandan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan aldığı, "Transferde bu kez gecikmeyelim, çalışmalarımızı yapalım, hedeflerimizi seçelim" mesajıyla yurt dışına çıkan teknik direktör Ersun Yanal'ın, hafta başında Hacıosmanoğlu ile görüşeceği ve ikilinin Trabzonspor'un gelecek sezona dair transfer politikasını büyük ölçüde netleştireceği ifade edildi.

Yanal'ın izlediği oyuncular hakkında bilgiler aktaracağı, aynı zamanda oluşturulacak transfer bütçesi hakkında da fikir alış-verişi yapılacağı belirtildi.
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Ersun Yanal'dan bir başka isteğinin de takım içindeki oyuncular ile ilgili kararını erken vermesi yönünde olduğu öğrenildi. Sorun olmadan ve büyük bir kadro şişkinliği yaşanmadan kampa gidilmesinin herkes için ideal çözüm olduğunu belirten Hacıosmanoğlu'nun bu durum üzerine düğmeye basacağı bildirildi.