Trabzon'da kadro değişiyor!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de üst üste Galatasaray, Osmanlıspor ve Torku Konyaspor'a mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arveladze'nin kadroda değişime gideceği öğrenildi.

Bordo-mavililerde geçtiğimiz sezon önemli işlere imza atan Carl Medjani ile Özer Hurmacı'nın, Mersin İdman Yurdu maçında 11'de yer alacağı belirtildi. Gürcü teknik adamın, her iki oyuncunun da yeniden bir arada oynayacak olmasını, takıma dinamizm getireceğini düşündüğü ifade edildi.

Milli maçlar için lige verilen arayı yara sarma açısından fırsat olarak gören Shota Arveladze'nin, takımda kaybolan ahenk ve disiplini de bu dönemde yeniden sağlamak için önemler almayı düşündüğü gelen haberler arasında.

Özellikle Erkan Zengin ve Kevin Constant'ın disiplinsiz tavırlarından rahatsız olan Gürcü teknik adamın, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile görüştükten sonra iki futbol hakkında karar vereceği öğrenildi.

Erkan Zengin ve Constant'a ağır para cezası verilmesi beklenirken, iki futbolcunun kadro dışı bırakılmasının da gündemde olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Trabzonspor'un yıldız ismi Stephane Mbia, kötü bir süreçten geçtiklerini, birbirlerine kenetlenerek bunun üstesinden geleceklerini ifade etti.

3 maçtır kaybetmelerinin kendilerinde büyük hayal kırıklığına neden olduğunu vurgulayan Mbia, "İyi giden işler bir anda tersine döndü. Bu durumdan elbette rahatsızız. Trabzonspor olarak çok daha iyi noktada olmamız gerekiyordu. Kötü günler elbette geride kalacaktır. Yapmamız gereken şey, her zamankinden daha çok birbirimize kenetlenmek." cümlelerini kullandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor