Trabzon yangın yeri!.. Bir ayrılık daha!..

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak ve sportif direktör Süleyman Hurma arasında başlayan kriz büyüdü ve istifa getirdi. 

Süleyman Hurma'nın Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile oynanacak Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçı öncesi gerginlik yaşadığı kaleci Onur Kıvrak'ı salı akşamı kadro dışı bırakıp İstanbul'a göndermesiyle bordo mavili kulüpte kriz patladı. 
 
İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelişinde taraftarların karşıladığı Onur, yaptığı açıklamada kişilerin geçici kurumların kalıcığı olduğunu belirtti. 

Onur'un açıklamalarının sabahında bu kez Üsküp kampında farklı bir gelişme yaşandı ve Süleyman Hurma'nın istifasıyla kriz yeni bir boyut kazandı. 

Sabah saatlerinde Üsküp'ten İstanbul'a dönen Süleyman Hurma istifa ettiğini belirtip Trabzonspor için doğru kararı verdiğini dile getirdi. 
 
Teknik direktör Şota Arveladze'nin, yaşanan tüm bu olayların ardından "Beni buraya getiren Süleyman Hurma'dır. Bir oyuncunun yaptığı disiplinsizlik yüzünden benim de burada kalmam doğru olmaz" dediği ve istifasını başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sunduğu öğrenildi.
 
Bu istifayı öğrenen Hurma'nın devreye girdiği ve Gürcü teknik adama Robotnicki maçını beklemesini söylediği, konudan haberdar olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da "Yarın çok önemli bir maçımız var. Ondan sonra konuşalım. Takım zarar görmesin" dediği belirtildi.  Şota Arveladze'nin Robotnicki maçının ardından yeniden yönetime istifasını sunması bekleniyor.


-reklam01-