Trabzon bombaları patlatacak

Video yükleniyor...

Trabzonspor'un, yabancı oyuncu transferindeki sessizliği sürüyor.

Kendisini 2 yıllığına Trabzonspor'a bağlayan imzayı attıktan sonra transferle ilgili açıklamalarda bulunan ve 4 ya da 5 oyuncu daha istediğini belirten teknik direktör Vahid Halilhodziç'in bu isteği, bordo mavili yönetimin ilk gündem maddesi oldu.

Şu ana kadar Alanzinho, Zokora, Jebrin, Adrian ve Henrique ile yollarını ayırıp yabancı kontenjanını açan Trabzonspor yönetimi, Boşnak teknik adamın istediği savunma, orta alan ve forvet transferleri için girişimlerini yoğunlaştırdı.

Transfer çalışmalarını yürüten kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın, Kolo Toure, Pieere Gignac ve Yunan oyuncu Kostas Mitroğlu ile yakın temasta olduğu, bu oyunculardan en ikisini Avusturya kampına yetiştirmesi bekleniyor.

Fildişi Milli takımıyla birlikte Dünya Kupası'nda olması nedeniyle kendisine ek izin verilen ancak izni bitmesine rağmen Trabzon'a dönmeyen Sol Bamba ise teknik direktör Halilhodziç'in gözünden düştü. Boşnak çalıştırıcının, bu oyuncuyu artık takımda istemediği ifade edildi. Bordo mavili yönetim de çalışmalarda yer almayan Bamba için noter tespiti gerçekleştirdi.

Trabzonspor'da,
Brezilyalı oyuncu devri de kapanmış durumda. Kadrosundaki Alanzinho ve Henrique'yi gönderen bordo mavili yönetimin, transfer listesinde de Brezilyalı bir oyuncu bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan 19 Temmuz itibariyle çalışmalarını 16 gün boyunca Avusturya'da sürdürecek Trabzonspor'da, yurt dışı kampında yer almayacak isimler de belli oldu. Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in; Şahin Aygüneş, Zeki Ayvaz, Abdülkadir ve Aykut Akgün'ü Avusturya'ya götürmeyeceği belirtildi.