Ve Konya muradına erdi!..

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de 2. yarının en başarılı takımı olan Torku Konyaspor, 30. hafta maçında Ç. Rizespor'u 3-1 yendi ve bitime 4 hafta kala Avrupa kupalarına katılmayı garantiledi.

Torku Konya Arena'da oynanan maçın 11. dakikasında Halil İbrahim'le öne geçen Konya'ya Ç. Rizespor 14. dakikada Slyvestre'nin penaltısı ile karşılık verdi. İlk yarı bu skorala sona ererken, ikinci yarıda oyun hakimiyetini ele geçiren yeşil beyazlılar 61. dakikada Vukovic ile bir kez daha öne geçti. 75'te Rangelov mükemmel bir golle farkı ikiye çıkardı.

Maçı da 3-1 kazana KOnyaspor, 30. haftayı 59 puanla tamamladı. Bitime 4 hafta kala 5. sıradaki Osmanlı spor'un 12 puan önünde bulunan yeşil  beyazlılar, ikili averajda üstün olunca ligi ilk 4 içinde bitirip Avrupa kupalarına katılmayı garantilemiş oldu.

TORKU KONYASPOR - ÇAYKUR RİZESPOR: 3-1


STAT: Torku Arena
HAKEM: Halis Özkahya, Mehmet Cem Hanoğlu, Hakan Yemişken

SAAT: 13:30
YAYIN: Lig TV

TORKU KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı (Dk. 46 Rangelov), Ömer Ali Şahiner (Dk. 81 Hadziahmetovic), Traore, Halil İbrahim Sönmez (Dk. 46 Holmen), Bajic.

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

ÇAYKUR RİZESPOR: 
Itandje, Koray Altınay (Dk. 69 Mehmet Akyüz), Ümit Kurt, Oboabona, Dhurgham İsmail, Orhan Ovacıklı, Sylvestre, Ahmet İlhan Özek (Dk. 76 Ümit Korkmaz), Chevalier, Murat Dururer, Deniz Kadah (Dk. 65 Tuszynski).
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk. 11 Halil İbrahim Sönmez, Dk. 61 Vukovic, Dk. 75 Rangelov (Torku Konyaspor), Dk. 15 Sylvestre (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)

SARI KART: Dk. 28 Dhurgham İsmail (Çaykur Rizespor)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu

Galatasaray - Kasımpaşa maçı canlı skor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle