Beşiktaş'a bir iyi, bir kötü haber!

Video yükleniyor...

Club Brugge yenilgsiyle Avrupa Ligi'ne veda edilmesinin ardından spor toto süper lig'in 25. haftasındaki derbide ezeli rakip Fenerbahçe karşısında son dakikada gelen golle kaybedilmesi Beşiktaş'ta moralleri bozdu.
 
Derbiden puan çıkaramayarak ligde yara alan siyah beyazlılarda kaptan ve kaleci Tolga Zengin ile Tolgay Arslan'ın sakatlıkları da keyifleri kaçırdı. 
 
Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tolga zengin ilk yarının son dakikasında yerini kaleci günay güvenç'e bırakmıştı. Tolga'nın çekilen MR'ı sonucunda sağ arka adalesinde 4. derece yırtık belirlendi. Tecrübeli kalecinin sezonu kapattığı belirtildi. 
 
Derbide Emre ile kafa kafaya çarpışan Tolgay'ın durumu ise siyah beyazlı camiada önce endişe yarattı. belli aralıklarla çekilen iki tomografi sonrası Tolgay'ın durumunda korkulacak bir şey olmaması yüreklere su serpti. 
 
Yoğun bir maç temposundan çıkan Siyah beyazlı takımda teknik direktör Slaven Biliç futbolcularına çarşamba gününe kadar izin verdi. Siyah beyazlılar spor toto süper ligin 26. haftasında oynanacak istanbul başakşehir maçının hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak. 
 
Futbolcularından iyice dinlenmelerini isteyen teknik direktör Slaven Biliç, üst üste kayıplarla moral olarak çöken futbolcularını önce psikolojik olarak motive ederek, yeniden lig maratonuna hazırlamaya çalışacak.  
 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Canlı skor

Puan durumu

Beşiktaş