TFF'de yapılacak başkanlık seçimine aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir?

TFF'de yapılacak başkanlık seçimine aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir?
Türkiye Futbol Federasyonu'nda gerçekleştirilecek olan seçimli genel kurul için başkanlık adayları belli olmaya başlarken; İbrahim Hacıosmanoğlu resmi olarak aday olan isimlerden biri oldu. Bu gelişmenin ardından futbolseverler ' İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? ' gibi sorular sormaya başladı. İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kariyerinden öne çıkanlar...

İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

İbrahim Hacıosmanoğlu, 1966 yılında Trabzon'un Of ilçesinin Hayrat beldesinde dünyaya geldi. Uzun yıllar ticaret ile uğraşan Hacıosmanoğlu, 2005-2007 yılları arasında Trabzonspor'da başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 2008'de dönemin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın istifa edip seçim kararı alması üzerine seçimlerde aday oldu fakat seçimlere aday olan isimlerden Sadri Şener başkanlığı aldı ve Hacıosmanoğlu seçimden mağlup ayrılmış oldu. 

27 Şubat 2012 tarihinde yapılan TFF seçimlerine adaylığını koyan Hacıosmanoğlu bu seçimde de kaybederken, 26 Mayıs 2013'te Trabzonspor'da yapılan seçimin ardından bordo mavili ekibin 15. başkanı oldu. 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN