Terim'in Hollanda 11'i şekillendi

Video yükleniyor...

A Milli Futbol Takımımız kritik Hollanda sınavı öncesinde gerçekleştirdiği Almany kampının sonuna gelirken, kamp sürecinde oyuncuların moralli ve istekli görüntüleri teknik heyeti mutlu etti.

Almanya kampına Ömer Toprak kriziyle başlayan A Milli Futbol Takımı'nda, yaşanan tatsız olayın ardından tekrar uzun aradan sonra milli takım kampında bir araya gelen Gökhan Töre ve hakan çalhanoğlu arasındakı buzların erimesi ise kampın güzel görüntülerınden biriydi.

4 günlük kamp dönemınde taktik antrenmanlarda hollanda maçının provasını yapan mıllilerde türkiye futbol direktörü fatih terim görüntülü analizlerle hollanda'yı a millilere adeta ezberletti.

Rakibin eksik ve etkili olabileceğı yönlerini oyuncularıyla paylaşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim sahaya süreceği kadroyu kafasında kurmaya başlarken, tecrübeli teknik adamın parolası bu maçta tecrübe olacak.

Hollanda karşısında kalede Volkan Babacan'ın oynamasına kesin gözüyle bakılırken savunma kurgusunun nasıl olacağı ise merak konusu. Savunmanın iki bekinde Gökhan Gönül ve Caner'in oynaması, savunmanın ortasında ise Terim'in tecrübesi ile Hakan Balta ve Ersan'a forma şansı vermesi bekleniyor. Bu sezon Bursaspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan Serdar Aziz ise Fatih Terim'in bu pozisyonda kullanabileceği bir diğer isim olarak dikkat çekiyor.

Stoper oynama özelliği de olan Mehmet Topal'ı ilk olarak ön liberoda oynatmayı planlayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Mehmet Topal'ın yanında Emre'ye şans vermesi bekleniyordu. Ancak son dönemde yaşayan gelişmelerin ardından tecrübelı oyuncunun moral durumunun nasıl olduğu ise merak konusu. Emre'nin oynamaması halinde ise orta sahada Mehmet Topal'ın partneri Selçuk İnan olacak.

Bayern Leverkusen formasıyla başarılı bır sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu'nun kamp performansını da göz önünde bulundurarak, Arda'nın yokluğunda hücum organisyonlarını yöneten oyuncu olması bekleniyor. Terim'in kanatlarda Gökhan töre ile birlikte 4 yıl aranın ardından milli formayla buluşan ve bu sezon Hollanda Ligi'nde etkili bir performans ortaya koyan Kazım'ı kullanması bekleniyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Hollanda karşısında sahaya tek forvetle çıkması bekleniyor. Kampın ilk günlerınde sakatlığı nedenıyle takımdan ayrı çalışan ama son antrenmanda takımda yer alan Burak Yılmaz'ın bu kritik sınavda Hollanda karşısında en önemli gol silahı olması bekleniyor.