Taştimur'dan taraftara sitem

Taştimur'dan taraftara sitem
Olin Edirne'nin başantrenörü Gökhan Taştimur, dün oynadıkları Erdemir maçındaki yenilgi sonrasında taraftarlarının kötü tezahüratlarına sitemde bulunarak, ''Takımının sporcusunu yuhalayıp, hakaret edecekse ondan zaten seyirci olmaz'' dedi.

Taştimur, yaptığı açıklamada, küfrün basketbolda yeri olmadığını ve bu durumu ayıpla karşıladığını söyledi. Ligin henüz bitmediğini ve önlerinde 3 maç daha olmasına rağmen Olin Edirne'nin ligden düşmüş gibi bir hava yaratanlara anlam veremediğini ifade eden Gökhan Taştimur, ''3 maçımız var daha. Bizi niye düşürüyorlar, bilmiyorum. İstekler var herhalde. Bazı insanların istekleri olabilir. İçgüdüsel bir davranışla bilinçaltı olabilir. Bu beni hiç ilgilendirmez. Beni ilgilendiren tek bir şey var, bu kulübün bugüne gelmesinde benim çok emeğim var. Benim herkesten daha çok cesaretim var ki geri geldim. Çok komik olan bir şey var, bu takım düşerse gelecek sene hangi deplasmana gideceğiz, seyirci olarak hangi spor aktivitelerini ve heyecanı yaşayacağız-'' diye konuştu.

Bazı taraftarların karşılaşma sırasında hakarete varan kötü tezahüratlarına, takımın geleceği açısından son vermelerini isteyen Taştimur, şöyle devam etti: ''Takımının sporcusunu yuhalayıp, hakaret edecekse ondan zaten seyirci olmaz. Ben çok rica ediyorum bu genç kardeşlerime, genç arkadaşlarıma, orta yaşlı, yaşlı, yani kim varsa... Düşünebiliyor musunuz, eşi orada, çocuğu orada, ailesi orada, (ruhsuz bilmen ne, bir şeyler, bir şeyler) Ne kadar yakışıksız, maçı kaybetmekten, küme düşmekten, hepsinden vazgeçtim. Ne kadar ayıp. Maça bedava girmeye çalış, arkasından gel burada şey yap. Olur mu böyle- Sponsorlarımız da parasıyla rezil olsun bu şehirde. Olur mu böyle, olur mu- Bakın ben her maçta iki gömlek değiştiriyorum. Hangi ruhsuzluktan bahsediyorsun- Tansiyonum 18'e çıktı. Ne kadar yakışıksız. Bizi düşürdüler. Öyle bir atmosfere soktular, oyuncular ister istemez etkileniyor. Ama son düdüğe kadar benim ilk dediğim geçerlidir.''