Szymanski'nin menajerinden transfer açıklaması!

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile adından söz ettiren Sebastian Szymanski'nin ismi transferde bazı takımlarla anılırken oyuncunun menajeri Mariusz Pekarski, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Polonya'da internet üzerinden yayın yapan Kanal Sportowy'ye konuşan Pekarski, "Şimdilik yaz aylarında neler olacağına odaklanmıyoruz. Szymanski Rusya'da başarılı iki sezon geçirdi, sonrasında ise Hollanda'da şampiyonluk kazandı. Fenerbahçe'de de harika bir performans sergiliyor." ifadelerini kullandı. 

Pekarski, "Szymanski'ye ilgi çok büyük. Bu durumu inkar etmiyorum. Kendisinin değeri sürekli artıyor ancak önce uygun bir kulüp bulmalıyız. Fenerbahçe de yapılacak teklifi kabul etmeli. Szymanski'nin İstanbul'da çok mutlu olduğunu unutmamamız gerekiyor." şeklinde konuştu. 

"Çok mutluyuz"

Polonyalı yıldızın menajeri, "Yazın Szymanski'nin durumunu tekrar değerlendireceğiz. Yeni arayışlar içerisinde olup olmadığına bir bakacağız. Şu anda elimizde olanlarla çok mutluyuz. Potansiyel bir satış şu anda gerçek bir konu değil." dedi. 

Sezon başında bonservisini elinde bulunduran Dinamo Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Sebastian Szymanski, sarı lacivertli forma ile çıktığı 31 maçta 12 gol ve 13 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN