Süper Lig'in yılmayan 10 futbolcusu (Ford Ranger sponsorluğuyla)

Süper Lig'in yılmayan 10 futbolcusu (Ford Ranger sponsorluğuyla)
Sor Toto Süper Lig tarihinin en sağlam futbolcularını sizler için derledik....

1. Basri Dirimli



Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden, nam-ı diğer Mehmetçik Basri, sarı lacivertli camiada adeta sağlamlığın sembolü oldu.

2. Bülent Korkmaz



Galatasaray'ın efsane kaptanını akıllara getirince, gözlerde ilk beliren kare kuşkusuz bu an oluyor. Kaptan, omzu çıksa bile takımı için elinden geleni yapıyor.

3. Ömer Erdoğan



Bursaspor'un tarihi şampiyonluğunun en kritik isimlerinden olan Ömer Erdoğan, hem savunmadaki sağlamlığı, hem de pazubandı hakkıyla taşımasıyla bu listede kendine yer buluyor.

4. Diego Lugano



Mücadelesiyle Fenerbahçe taraftarınının sevgilisi olan Diego Lugano, savaşçı kimliğini gittiği her takımda sergiledi.

5. Mustafa Pektemek



Beşiktaş'ın en şanssız isimlerinden biri olsa da, yaşadığı hiç bir sakatlığa aldırış etmeyen Mustafa Pestemek, siyah beyazlı ekipte pes etmemenin diğer adı oldu.

6. Dirk Kuyt



Liverpool'un sembollerinden biri olduktan sonra Kadıköy'e adım atan Dirk Kuyt, Süper Lig'e geldiği günden itibaren mücadelesiyle, taraflı tarafsız herkesin alkışını almayı başardı.

7. Servet Çetin



Fenerbahçe, Sivasspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu... Gittiği her takımda savunmanın bel kemiği olan Servet Çetin, modern dünya savaşçılarından biri olmaya devam ediyor.

8. Daniel Amokachi



Beşiktaşlıların aralarındaki sohbetlerinde hala adı geçen Nijeryalı... Nam-ı diğer kara boğa, başta siyah beyazlılar olmak üzere tüm futbolseverlerin hala zihinlerinde...

9. Egemen Korkmaz



Bursaspor, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinin oynadığı dönemdeki gözdesi olan Egemen Korkmaz, pes etmeyen karakterini bir çok farklı forma altında göstermeyi bildi.

10. İlhan Mansız




Beşiktaş'ın 'son samuray'ı, hem siyah beyazlılarda, hem de A Milli Takım'da cesaret isteyen bir çok başarıya imza atan İlhan Mansız, siyah beyazlı tribünlerin hatıralarındaki yerini koruyor.