Kartal, hangisini tercih edecek?

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği karşılaşması öncesi stoper sıkıntısı yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımda Teknik Direktör İsmail Kartal'ın cezalı Bekir ve Bruno Alves'in yerine savunmanın göbeğinde kime forma vereceği merak ediliyor.

İsmail Kartal'ın Galatasaray maçında Serdar Kesimal'ı tercih etmeyerek stopere Mehmet Topal'ı çekmesinin ardından, Gençlerbirliği mçaında yapacağı seçiminde bu yönde olup olmayacağına hafta içi karar vermesi bekleniyor.
 
Serdar Kesimal'ın maç eksiğinin olması Kartal'ı düşündürürken, derbide Topal'ın stopere geçmesi sonrası orta alan halimiyetindeki düşüşte dikkat çekiyor.
 
Sarı Lacivertli takımda takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Egemen Korkmaz'ın bir süre daha takımdan uzak kalacağı ifade edilirken, Michel Kadlec'in savunmanın değişmez ismi olması bekleniyor.
 
Öte yandan dün Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından moralsizliği gerekçesi ile antrenmana alınmayan Bruno Alves, son antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı.
 
İsmail Kartal'ın bozulan moralleri düzeltmek adına oyuncuları ile toplantılar yaptığı ve mağlubiyete rağmen özellikle kırmızı kart öncesinde takım performansının çok iyi olduğunu ve daha da üzerine koymaları halinde kayıplarını telafi edebileceklerini söylediği gelen haberlar arasında.

Bu arada Galatasaray maçında adale ağrısı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Belözoğlu'nun durumunun iyi olduğu ve Kaptan'ın Gençlerbirliği maçında forma giyebileceği öğrenildi.