Şota geldi, hepsine gün doğdu!

Video yükleniyor...

Teknik direktör sorunu Shota Arveladze ile çözen Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için Hollanda'ya gitti. Gürcü teknik adam, ayağının tozuyla takımının başında yer aldı.

Ersun Yanal'ın kadrosunda düşünmediği Kevin Constant, Waris ve Yatabare'nin yanı sıra kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Gökhan Karadeniz ve Serdar Gürler'de kamp kadrosunda yer aldı. 

Kadro dışı kaldıktan sonra geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Eskişehirspor'da kiralık olarak geçiren Mustafa Yumlu affedildi ve Hollanda'ya götürüldü. 

Öte yandan Trabzonspor'daki görevinden istifa eden Ersun Yanal, aldığı karar sonrasında ilk kez konuştu. "Hiçbir kırgınlık tartışma olmadan, büyük keyif alarak çalıştığım Trabzon'dan ayrıldım" diyen Yanal, "Trabzon'da güzel günler geçirdim. İstifa kararını istediğim şartlar oluşmadığı için aldım." ifadelerini kullandı. 

Sezon içinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına sezon başında takımı bırakmasının çok daha doğru bir karar olduğunu vurgulayan Ersun Yanal,"Çalıştığım süre zarfında bana destek olan başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, birlikte çalışmaktan keyif aldığım futbolcu kardeşlerime, kulüp personeline ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Trabzonspor taraftarına teşekkür ederim." şeklinde konuştu. 

Tecrübeli teknik adam, hakkında çıkan transfer haberlerine de tepki gösterdi. Sözleşme fesih işlemleri için halen Trabzon'da olduğunu dile getiren Yanal, "Kasımpaşalı hiçbir yetkili ile görüşmedim" dedi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor