Galatasaray'dan sürpriz hamleler!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Ligi'n devre arası gelmeden Galatasaray yönetimi transfer harekatına büyük bir hızla başladı.

Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda birden mücadele edip, iddialı konumda olmak isteyen Galatasaray yönetimi Brezilya'nın Gremio takımından Alex Telles'in transferinden sonra yeni bir isim için girişimlerini sürdürüyor.

Defansı yeni bir isimle takviye etmek isteyen sarı kırmızılı yönetimin sol bek mevkiini Alex Telles'e emanet edip, stopere ise yine Gremio takımında kiralık sözleşmesi sona eren Rhodolfo'yu transfer etmesi bekleniyor.

Rhodolfo'nun bonservisini elinde bulunduran Brezilyalı Sao Paulo kulübü ile bir süredir pazarlıklarda bulunan Galatasaray yönetiminin yabancı kontenjanını boşalttıktan sonra bu isimle ilgili temaslarını hızlandırması bekleniyor, 27 Yaşındaki Rhodolfo tecrübesiyle ön plana çıkarken, kafa toplarındaki üstünlüğü ile de dikkat çekiyor.

Galatasaray yönetiminin bu iki isim için yabancı kontenjanını boşaltmak için gelecek teklifleri beklediği belirtiliyor. Sarı kırmızılı yönetim öncelikle önemli teklifler alan Amrabat ile Dany'nin durumunu netleştirmeye bakıyor.

Kardemir Karabükspor'un istediği Dany için İshak Doğan'ı kadrosuna dahil etmek isteyen sarı kırmızılı yönetim bu takas gerçekleşmezse Dany'yi kiralık olarak vermeyi planlıyor.

Kadroda kendisine yer bulamayan Amrabat'ı ise Kayserispor ile Hollanda'dan Ajax'ın istediği belirtiliyor.

Yüksek bonservis bedeliyle transfer ettiği AmrabatSalih Dursun'la takas etmek isteyen Galatasaray yönetiminin bu hafta konuyu masaya yatırması bekleniyor.

Galatasaray yönetimine ayrıca Ceyhun Gülselam, Engin Baytar ve Yekta Kurtuluş için önemli teklifler geliyor. Yekta ve Ceyhun'u Bursaspor'in istediği, bu konuda Trabzonspor'un da devrede olduğu ve Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna dahil etmek için harekete geçtiği belirtiliyor.

Galatasaray yönetiminin genç isimler Hakan Çalhanoğlu ve Tolgay Arslan için Hamburg kulübü ile yaptığı temaslar ise sürüyor.

İki futbolcuyu aynı anda transfer etmek isteyen Galatasaray yönetiminin bu konuda önemli rakamları gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında.

Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu dile getiren Hakan Çalhanoğlu'nun ise yapılan pazarlıkları beklediği ileri sürüldü.