Sneijder derbide sahada

Video yükleniyor...

Galatasaray, sezonun en kritik virajlarından birine bu hafta giriyor.

Sarı-Kırmızılılar önce Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile finale kalma mücadelesi verecek, ardından da Spor Toto Süper Lig'de sıralama için büyük önem taşıyan mücadelede Beşiktaş'ı konuk edecek.

Galatasaray'da öncelikli hedef 3-1 kazandığı ilk maçın rövaşında Çaykur Rizespor engelini aşarak adını kupada finale yazdırmak.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in oyuncularından ilk maçta alınan skoru unutmalarını istediği öğrenildi. Ziraat Türkiye Kupası'nı bu sezon kazanmaları gerektiğini ve Avrupa vizesi almalarının çok önemli olduğunu kaydeden Hollandalı teknik adam, kupa mesaisini tamamlamadan Beşiktaş derbisini düşünmemeleri gerektiğini oyuncularına anlattı...

Sarı-Kırmızılılar'da Çaykur Rizespor maçı öncesinde gözler sakat oyuncularda olacak.

Galatasaray'da bir süredir takımdan ayrı kalan Wesley Sneijder'in sakatlığında son aşamaya geldiği ve Çaykur Rizespor maçında kadroda yer alabileceğinin sevinci yaşanıyor.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in Bursaspor maçının ikinci yarısında iyi futbol oynayan takımın sistemine iyileşmesi halinde Wesley Sneijder'i monte etmesi bekleniyor.

Hollandalı yıldızın Çaykur Rizespor maçına kadar hazır olamaması halinde Sarı-Kırmızılılar'ın Bursaspor 11'iyle sahaya çıkacağı gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray haberleri


Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu