Sneijder derbide oynayacak mı?

Video yükleniyor...

Galatasaray'da derbi maçı hazırlıkları sürerken, teknik direktör Fatih Terim'in yeni transfer Sneijder'e forma verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Sarı-Kırmızılı takımla çıktığı ilk antrenmanda olumlu bir izlenim bırakan ve hazır görüntüsüyle dikkat çeken Hollandalı yıldızın 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor ancak ne kadar süre alacağı ise bilinmiyor.

Amerikalı bireysel performans uzmanı Scott Piri yönetiminde antrenmanlar dışında özel program uygulananan Sneijder'in, fizik açıdan beklenenden iyi durumda olduğu ancak yine de Fatih Terim tarafından riske edilmeyeceği bildirildi.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Türk Telekom Arena'daki Beşiktaş derbisinde tribünleri tamamen dolduracak sarı-kırmızılı taraftarlara göstermek için yeni yıldız Sneijder'i kısa bir süre oyuna alacağı öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in Sneijder'ı, 20. hafta deplasmanda oynanacak Bursaspor maçında kullanmayı düşündüğü ve derbi sonrası bu futbolcuyu özel olarak bu karşılaşmaya hazırlayacağı ifade edildi.

Galatasaray derbi maçın hazırlıklarını sürdürürken, sarı-kırmızılı yönetimin teknik direktör Fatih Terim'in verdiği liste üzerinden defansa yapılacak takviyeler konusunda görüşmelerine devam ettiği bildirildi.

Galatasaray yönetiminin, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Kamerun'lu Aurelien Chedjou için temaslarını sürdürdüğü, listede ayrıca bonservisi Manchester city'de bulunan Fildişi Sahilli Kolo Toure'nin de bulunduğu öğrenildi.

Aurelien Chedjou'nun sözleşmesinin 2016'da biteceği belirtilirken, Kolo Toure'nin ise Manchester city ile bu sezonun sonunda ilişkisinin kesileceği kaydedildi..

Aurelien Chedjou için Lille kulübünün 8 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği, Galatasaray'ın ise bu futbolcu için 5 milyon euro önerdiği bildirildi.